Gratisbio :]


Jag är medlem i Gratisbio, är du? Annars tycker jag att du ska bli medlem, nu på en gång! De flesta vet nog vad det är för något vid det här laget. För dig som inte vet det ska jag förklara det nu. Det är en sida där man kan samlar ihop poäng som man sedan byter mot presentkort, biobiljetter eller tidningsprenumerationer. Det är upp till dig vad du är sugen på! Själv brukar jag byta mina poäng mot presentkort, då brukar det dyka upp ett rikspresentkort som gäller i de flesta butikerna. Det är superbra! Gratisbio skickar hem det helt gratis dessutom och själva medlemskapet är helt gratis det med.

Bli medlem nu! Du får 75 poäng som välkomstpoäng. För att få hem ett presentkort behövs 200 poäng. Då behöver du bara samla ihop 125 poäng själv och det är enkelt. Bli gärna vän med mig, jag heter monster86.

Här kommer lite tips på hur du samlar ihop poäng!

Aktivitetspoäng:
- Logga in (0,5 p/dygn)
- Chatta en stund (0,5 p/dygn)
- Diskutera i forumet (0,5 p/dygn)
- Bli vän med en person (0,5 p/dygn)
- Skriv ett inlägg i gb (0,5 p/dygn)
- Betygsätt en annons (0,5 p/dygn)
- Ta emot nyhetsbrev & klicka på länken i mailet (1 p/mail)
Lätt som en plätt! Alltså kan man tjäna max 4 p per dag.

100% gratiskampanjer:
- Här finns det aktuella kampanjer som inte kostar något utan man tjänar bara poäng. En del av kampanjerna kan kosta så läs igenom noga innan du godkänner något!
- Fashionize. Registrera dig gratis och få 10 poäng (poängen räknas in efter första inloggning).
- Gratis Bok. Välj en valfri pocketbok för 0 kr och portofritt! Du förbinder dig inte till att köpa någonting mer! Utnyttja erbjudandet och få 40 poäng.
- Sembo katalog. Beställ Sembos resekatalog och få 10 poäng.
- Gratis visitkort. Utnyttja erbjudandet och få 60 poäng.

Profilbild:
- Ladda upp en godkänd bild på dig när du blir medlem och tjäna 5 poäng.

Handla:
- Gillar du att shoppa via Internet? Då kan du klicka dig in på t.ex Nelly, Ellos eller Cdon via gratisbio och få poäng för det. Det finns många butiker att välja mellan. Förslag;
- Haléns; Handla och få 3-12% av köpesumman i poäng.
- Nelly; Handla och få 10% av köpesumman (exkl. moms) i poäng.
- Bokus; Handla och få 6% av köpesumman i poäng. Nya kunder får 7% vid första köpet.
- La Redoute; Handla och få 10% av köpesumman i poäng.
Som ni ser finns det ju en del poäng att hämta om man shoppar på Internet. Så glöm för guds skull inte kolla igenom gratisbio och se i fall ni kan klicka in på en butik via dem innan ni gör en order.

Spel:
- Det finns några spel på gratisbio där man kan satsa poäng och sedan vinna ännu mer poäng. På egen risk förstås men har man turen på sin sida kan man vinna lite mer poäng än vad man satsade. Spela Skattkistan eller Poker Bandit. Själv gillar jag den först nämnda bäst!

Blogga:
- Skriv ett blogginlägg om gratisbio och du får poäng, allt mellan 5-1000 poäng beroende på lite olika faktorer så som hur välbesökt din blogg är, hur många rekryteringar det kom genom blogginlägget osv. Mer info finns under "Blogga om oss".

Hoppas du ville bli medlem nu! Sidan funkar verkligen och jag kan rekommendera den. För vem vill inte shoppa gratis? ;) Bli medlem nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback