Todays pics,


Köpte kaninformen idag för 5 kronor, vilket fynd!


Husdelarna, Lillebror hade hand om dom idag. Höhö, kul att sätta honom i arbete! ;)


Dekoration pågår. Vi gick för att göra det mest fulaste huset i år!


Sugarpaste-figurer. Höhö. Vi skratta rätt mkt när vi gjorde dessa!

Bjuder på lite bilder från idag. Lillebror har varit här ett par timmar och vi har hunnit med att baka pepparkakor + husdelar. Vi har även dekorerat husdelarna och gjort rocky road. Imorgon ska vi fortsätta baka, vi har lite kvar att göra på listan plus att vi måste bygga ihop huset.

Det var riktigt kul att leka med sugarepaste, höhö. Jag är nästan lite sugen på att göra fler figurer. Det var verkligen lätt att arbeta med! Så, det kan jag tipsa om att göra, istället för marsipan. Jag känner dock att jag glömt mina kunskaper om hur man gör olika figurer, kunde bättre på gymnasiet, men kanske var för att man jobbade mer med det då. Jag är utbildad konditor/bagare om ni missat det :)

Kommentarer
Postat av: feztis

Kul med lite pyssel, söta figurer :)

2010-12-19 @ 07:50:48
URL: http://feztis.blogg.se/
Postat av: sofie

hej! sofie heter jag, jag har en blogg på nattstad.se det är som en vanlig blogg bara att man tjänar pengar på en sidvisning. och jag försöker spara ihop pengar till en jacka jag har sett, jag är snart där. så jag undrar om du skulle vilja hjälpa till genom att bara gå in på ' www.nattstad.se/sofiecesarino ' och bara skrolla ner och tittta lite. för jag tjänar lite pengar på det.. det skulle betyda sjukt mycket för mig, tack på förhand och förlåt om jag störde.

kram / sofiefin blogg :)

2010-12-19 @ 13:33:17
URL: http://www.nattstad.se/sofiecesarino

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback