KanelbullarIgår bakade jag kanelbullar. Mamma beställde det i onsdags och såklart att hon ska få ett par påsar. Jag fick för mig att göra lite mer avancerat än vad jag brukar ;)  Gjorde knutar och jag råkade göra dom väldigt små. Men dom blev goda och det är väl huvudsaken?!  Mamma blir nog glad nu i alla fall..

En annan sak som jag måste berätta är att jag har råkat sträcka mitt lår :S Jag busade med en vovve på jobbet och vipps så gjorde det ont i låret. Jag har vaknat varje gång jag skulle vända mig under natten för att det gör så ont :(  Känner mig som en gammal kärring som haltar runt! Hoppas jag klarar av att gå till jobbet..  Men jag aktiverade mitt gratis busskort i går så jag skulle kunna åka buss. Men jag gillar egentligen inte bussar. Annars idag så ska jag till min terapeut kl. 13.00 så det blir att gå/åka dit efter jobbet. Efter det blir det en snabbis till Ica Maxi (om mitt ben vill samarbeta) och hämta ut två paket och sen hem och dona. Jag har tvätt kl 17.

Vad gör ni denna härliga fredag?

Bokrea!Som många kanske vet så startade årets bokrea idag. Jag var förbi bokaffärerna i centrum idag för att kolla in utbudet. Älskar böcker och det är kul att fynda. Dessa på fotot kom jag hem, 29,50kr styck. Rekommenderas! Finns på Åhlens. Det ska bli skoj att sätta tänderna i dessa.

Ska du fynda något på årets bokrea?

Spenatsoppa

Idag har jag mumsat spenatsoppa med ägg till lunch. Det är väldigt gott! Mätt i magen blir man med. Jag har snöat in mig på spenat just nu. Jag och mina konstiga cracvings :PHar du någon favoritsoppa? Vilken?

GratisBio.se


Hej! Har du hört talas om sidan Gratisbio.se? Det är en superbra sida för dig som gillar att gå på bio gratis eller shoppa gratis. Jag antar att det är ganska många som redan är medlemmar nu eftersom sidan har funnits ganska länge men jag måste ju ändå passa på att berätta om den.

Jag har varit medlem nu ett par år och har kammat hem flera presentkort, helt gratis! Hur bra är inte det?!  Man får presentkortet hemskickat helt gratis dessutom. Smaart. I like!

Sidan går ut på att man samlar poäng som man sedan kan byta ut mot biobiljetter, presentkort i olika butiker eller tidningsprenumerationer. Presentkorten man får hem är rikspresentkort som gäller i många olika butiker. Allt från en mataffär, smycken till kläder. Väldigt smidigt! Vart skulle du välja att handla gratis? :] Bli medlem på GratisBio redan idag, det är gratis. Följ min Länk!

Samlar poäng gör du genom att vara aktiv medlem, deltag i olika tävlingar, shoppa loss i olika nätbutiker via gratisbio, blogga om gratisbio, värva vänner och besöka hemsidor. Det är väldigt simpelt! Är du inte medlem, så har du verkligen missat något. Bli medlem nu.