Medistore.seJag har hittat en bra sida på Internet där man kan köpa Hälso- och Sjukvårdsprodukter. Jättesmidigt om man t.ex är hemma och är sjuk och inte kan ta sig till något apotek. Då är det bara till att klicka hem produkter och så får man dom hem. Bra service, enligt mig.

Bland deras sortiment hittar du bland annat naturläkemedel, stegräknare, värmekuddar, receptfria läkemedel, kondomer och stetoskop. Du lär hitta något som passar dig då deras sortiment är väldigt brett och stort! Jag tycker du ska klicka dig in till Medistore nu.

Prylpaketet


Kommer ni ihåg när jag skrev om ett prylpaket från Coolstuff? Det kom i förra veckan och nu har jag tagit mig i kragen och fotat alla coola saker. Grejerna ser ni här ovan. Shoot-glasen vore verkligen kul att testa snart :D Det var en rolig grej att få hem :)

Goodiebag från baka.se


I går hämtade jag ut min goodiebag från baka.se. Jag fick den för att jag skickade in 5 recept till deras sida. Skitbra. Jag älskar att baka och blev superglad. Jag tycker baka.se är en mycket bra sida om man letar recept. Check it out!
Goodiebagen innehöll strössel, muffinsformar, gelatinblad, hasselnötter, bakpulver mm.