Spotify vinnareNu har jag äntligen dragit två vinnare i Spotify tävlingen som jag hade för ett tag sen ^^ Jag är lite old school så jag skrev ner allas namn på lappar och drog sen två vinnare! :] Ni som länkade fick två lappar. Jag säger grattis till Jessica och Emelie!! :] Jag har kontaktat er!

Tack till er som ville vara med!

Fotobok!

Jag måste tipsa er om att göra en fotobok. Det är en bra present :]  Jag gjorde en på FujiDirekt och blev hur nöjd som helst med resultatet. Jag trodde inte det skulle se ut som en riktig bok (fast det heter fotobok) så jag blev verkligen positivt överraskad. Jag valde att göra en minnesbok för Lady Madonna ^^
Ps; det var svårt att få till bra bilder på boken. Ds.

Buzzador


Idag hämtade jag mitt Buzzador-paket! Jag blev en av de som blev utalda att delta i kampanjen Dove VisibleCare. Det ska bli väldigt spännande att testa denna duschcreme, nästan så att jag vill gå och duscha nu xD 
Ska börja buzza redan idag om jag hinner, beror på om J kunde ta emot besök senare idag eller inte, annars börjar jag i morgon när jag ska hem till mormor på kalas!

Buzzar du?
Annars så tycker jag att du ska bli medlem nu!

Hej! Jag har registrerat mig som Buzzador på Buzzador.com och föreslår att du också gör det! Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna. När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som Buzzador är monster86):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1〈=SE&refstr=monster86

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken: http://www.buzzador.com?refstr=monster86〈=SE