Smink & nagellack

För någon vecka sen vann jag en tävling inne hos Alexandra och i förra veckan fick jag hem detta paket, fullt med nagellack och lite smink. Det är ju kul när man har turen på sin sida! :D Ögonskuggan var en hitt, älskar bruna nyanser och denna var bra, tycker jag. Det gav fin färg.

Idag har jag förresten varit på make-up rådgivning på The Body Shop. Jag fick det i present av Sara. Det var en kul upplevelse! Det blev jättebra, lila ögonskugga fick jag bland annat. Skitsnyggt! :) Jag är nöjd. Tack för den roliga presenten Sara. :D

Buzzador - Dove Express Intensivbalsam

Jag fick ju hem ett paket från Buzzador för ett par veckor sen som innehöll balsam från Dove. Nu har jag testat det sen jag fick hem det. Mitt hår brukar inte gilla balsam eller schampo så värst, det blir lätt jättetorrt! Jag har dessutom ganska slitet hår eftersom jag har blonderat och färgat det i många, många år.

Jag upplever att denna balsam gör mitt hår mycket mjukare än andra balsam. Det doftar inte jättegott, men sånt man får stå ut med dock I guess... Jag är mycket nöjd med produkten. Den passar min hårtyp väldigt bra. Tack för att jag fick möjligheten att buzza denna produkt!

Vill du också få möjlighet till att testa olika produkter? Då ska du bli medlem hos Buzzador. Det är gratis!