Buzzador - SaveSmartJag fick äran att bli medlem i en sida som heter SaveSmart via Buzzador. Nu har jag spanat in sidan och kollat vad dom har att erbjuda.

SaveSmart är en medlemsorganisation för konsumenter. Dom delar med sig av unika erbjudanden som är billigare än i t.ex butiken. Superbra. Det är jättekul att spara pengar. Deras princip:

" Ju fler vi är ju billigare blir det. "

Visst låter det schysst att få ett köksset från Jamie Oliver till ett kraftigt sänkt pris? Eller varför inte en prenumeration på Fitness Magazine till ett sänkt pris. Sounds good, right?!

Jag tycker dock att SaveSmart riktar sig till äldre personer, i alla fall om man utgår från deras erbjudanden som finns på sidan nu. Men annars är det en sajt som jag kommer ta del av i fortsättningen, om det kommer ett erbjudande som passar mig.

Tips för torra läpparBrukar du få torra och spruckna läppar när det är kallt ute? Jag har ett bra tips till dig. Carmex! Det funkar skitbra för torra läppar. Jag brukar smörja in mig med det varje kväll innan jag ska sova. Det hjälper jättebra, då vaknar man med fina läppar igen.  En burk räcker jättelänge, jag fick min första burk i december 2008, den tog slut nu i början av februari. Då har jag smörjt mig varje dag på hösten och vintern... 

Finns att köpa på t.ex Ica Maxi.