Frusen lchf-cheesecake

Jag bakade denna cheesecake till min födelsedag och den är rätt så lchf-vänlig. Det beror ju helt på hur strikt man är med kolhydraterna. Men jag fyllde 25 år och då måste man ju festa till det lite extra! ;)

Ingredienser:
3 ägg
5 msk sukrin
1 vaniljstång
200 g philadelphia
3 dl vispgrädde
250 gram blåbär

Topping:
Lite naturell kesella
250 gram blåbär


Gör så här

Dela äggen. Lägg äggulorna i en bunke och äggvitorna i en annan. Häll sukrin och vaniljfrön (från vaniljstång) över äggulorna. Vispa först äggvitorna till ett fast skum med
elvisp. Skummet ska vara så fast att man kan vända upp och ner på bunken. Vispa äggulorna och sukrin till en pösig ljusgul smet. Blanda i philadelphiaosten och blåbär. Jag körde mina blåbär i mixern till pure, går att ha hela också.

Vispa grädden i en egen bunke. Den ska vara lite lagom fast. Rör därefter ner den vispade grädden i äggula-smeten med lägsta hastigheten på elvispen. Rör försiktigt med en sked ner de vispade äggvitorna.

Häll i smeten i en form med löstagbar botten.

Ställ in i frysen i 5 timmar. Tag ut kakan 60 minuter i rumstemperatur före servering.
Dekorera med lite kesella över hela kakan och blåbär.

G r a t i s b i o


Jag är ju medlem på gratisbio om någon missat det, jag har ju gjort reklam ett flertal ggr! En jättebra sida. Du samlar ihop poäng som du sedan byter ut mot presentkort eller biobiljetter. Jag brukar välja presentkort, smidigt för det är rikspresentkort som gäller i nästan alla affärer. Hur smidigt som helst!

I förra veckan fick jag faktiskt hem ett presentkort. Awesome ju! Jag kan snart beställa ett nytt! :D Gratisbio är bra grejer. Jag tycker att du ska bli medlem. Det är gratis!

Nu har gratisbio en bra kampanj också, du får dubbla aktivitetspoäng! Då går det ännu snabbare att samla ihop sina poäng.. Så bli medlem nu!

Buzzador - Dove Intense Repair Express Intensivbalsam



För ett tag sen fick jag hem en leverans från Buzzador innehållande Dove Intese Repair Express Intensivbalsam. Jag har delat ut några av tuberna redan och jag har själv testat ett tag. Buzzador är jättekul, för man får hem produkter gratis att testa och recensera!

Dove Intense Repair Express Intensivbalsam är ett djupverkande
balsam med inpackning inuti som ger en intensiv reparerande effekt.
Använd dagligen istället för ett vanligt balsam.
Resultatet är ett mjukare och starkare hår som är återfuktat på djupet.
Doves avancerade teknologi för vård av skador och reparation:
patenterade FIBRE ACTIVES tränger djupt ner i håret för att återuppbygga det inifrån.
MICRO MOISTURE SERUM ger näring och hjälper till att reparera hårstråets yta från rot till topp.



Vill du också bli en Buzzador? Det är helt kostnadsfritt, anmäl dig här då.


Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken.