Thailand

 
Just nu drömmer jag om en resa utomlands. Om jag skulle åka till Thailand så skulle jag gärna vara på en öde strand och bara slappa, sluka pocketböcker och bara njuta av lite värme. Det hade varit kanon. Jag är dock lite rädd för flygresan till Thailand, sitta instängd i så många timmar är nog inte min melodi. Men den dagen den sorgen, right?

Thailand verkar ha trevlig shopping och jag hade gärna shoppat tills min resväska inte kunde stängas. Vilken lycka va?! En annan dröm är att få utforska naturen där borta, den verkar magisk. Jag upplever gärna djungeln från en elefantrygg, det hade varit himla häftigt. En annan grej som verkar härlig är att vakna i en bungalow och sen ta sig en joggingtur på stranden innan man frossar i härliga smoothies i solen på stranden!

När jag reser är jag ute efter att få uppleva saker och just Thailand verkar ha väldigt mycket att erbjuda. Det hade varit kul att få se James Bond ön som ligger utanför Phuket också. Hur koolt är inte det då? Visst är det säkert en turistfälla men sådana måste man väl åka på också! ;)
 
 
www.sverigekasino.org